Domov > Novice > Razstava fotografske skupine Andragoškega društva Morje iz Izole

Razstava fotografske skupine Andragoškega društva Morje iz Izole

V prostorih Centra za obiskovalce NR Škocjanski zatok je v ponedeljek, 5. 11. 2018, potekala otvoritev fotografske razstave z naslovom »13. slikarski Ex tempore, ujet v fotografski objektiv«, katere se je udeležilo več kot 30 obiskovalcev.

Avtorji na razstavi so člani fotografske skupine Andragoškega društva Morje, Univerze za III. življenjsko obdobje iz Izole, ki pod vodstvom mentorja Remigia Grižoniča že dalj časa spoznavajo in izboljšujejo svoje fotografsko znanje, se udeležujejo različnih delavnic in dogodkov ter s svojimi umetniškimi fotografijami razveseljujejo širšo javnost po Sloveniji. Eno izmed takšnih aktivnosti je bilo tudi sodelovanje na 13. slikarskem Ex temporu v Škocjanskem zatoku, kjer so v svoj objektiv ujeli likovno ustvarjanje tako mladih, učencev osnovnih šol Obalno-kraške regije, kot tudi starejših, članov slikarske skupine Andragoškega društva Morje iz Izole in italijanske skupnosti Giuseppe Tartini iz Pirana.

foto: Saša Merkandelfoto: Sašo Merkandel

Razstava bo na ogled v Centru za obiskovalce NR Škocjanski zatok do 20.11.2018 (od torka do nedelje, od 9.00 do 15.00 ure)

//Avtorica besedila: Bojana Lipej, avtor fotografije: Sašo Merkandel