Domov > Ponudba > Najem dvorane

Najem dvorane

Dvorano v centru za obiskovalce Naravnega rezervata Škocjanski zatok lahko zunanji uporabniki najamejo za izvedbo dogodkov in dejavnosti, skladnih s cilji naravnega rezervata. Dvorana ima kapaciteto do 80 sedišč in možnost pregraditve v dva prostora, ki se lahko uporabljata za ločeno skupinsko delo ali pa za program in pogostitev. Različne možnosti postavitev stolov in miz v dvorani so grafično prikazane na priloženih skicah.

Cena najema po ceniku (v priloženem pdf dokumentu) vključuje uporabo dvorane, ki jo za vas pripravimo glede na izbrano postavitev stolov in miz, ter uporabo osnovne tehnične opreme, ki vsebuje: računalnik in projektor za projiciranje vsebin, platno, ozvočenje in WIFI povezavo z internetom. Možna je tudi uporaba interaktivne table z doplačilom po ceniku.

POGOSTITEV OB ODMORIH

Uporabnikom dvorane ob izvedbi dogodka ponujamo tudi pogostitev ob odmorih, ki vključuje različne kombinacije toplih napitkov, sokov in rogljičkov, ki jih spečemo za vas. Po dogovoru osnovne vrste pogostitev prilagodimo vašim željam.

Dodatna ponudba: V kolikor na vašem dogodku želite tudi kosilo za udeležence, vam lahko pomagamo najti katering, ki bo ustrezal vašim potrebam.

VODEN OGLED ŠKOCJANSKEGA ZATOKA

Organizatorjem in udeležencem dogodkov v našem centru nudimo tudi voden ogled po naravnem rezervatu, saj bo na ta način vaš dogodek še dodatno vsebinsko obogaten, udeleženci pa bodo odšli domov še bolj zadovoljni. V osnovni ponudbi je standardno vodenje, ki traja uro in pol in na katerem se udeleženci sprehodijo po krožni učni poti in spoznajo glavne naravne značilnosti naravnega rezervata, opazujejo ptice ter druge živali in rastline, si ogledajo razstave v centru in osrednji opazovalnici. Cena vodenja in popust sta odvisna od velikosti skupine (cenik v priloženem pdf dokumentu).

ODDAJA DVORANE-cenik 2019

Možne postavitve stolov in miz

Postavitev 1

Postavitev 2

Postavitev 3

Postavitev 4

Postavitev 5

Postavitev 6

Postavitev 7