Domov > Ponudba > Najem dvorane

Najem dvorane

Dvorano v centru za obiskovalce Naravnega rezervata Škocjanski zatok lahko zunanji uporabniki najamejo za izvedbo dogodkov in dejavnosti, skladnih s cilji naravnega rezervata. Dvorana ima kapaciteto do 60 sedišč in možnost pregraditve v dva prostora, ki se lahko uporabljata za ločeno skupinsko delo ali pa za program in pogostitev. Različne možnosti postavitev stolov in miz v dvorani so grafično prikazane na priloženih skicah.

Cena najema po spodnjem ceniku vključuje uporabo dvorane (ogrevana/ klimatizirana z možnostjo delne zatemnitve), ki jo za vas pripravimo glede na izbrano postavitev stolov in miz, ter uporabo osnovne tehnične opreme, ki vključuje: prenosni računalnik in projektor za projiciranje vsebin, platno, dva mikrofona (namizni in prenosni), ozvočenje in WIFI internetni dostop ter možnost parkiranja za osebne avtomobile (40 parkirnih mest, od tega 2 za invalide in 2 polnilnici za električna vozila), za tri avtobuse, 5 motornih koles in 15 koles. V ceno so vključene tudi osnovne tehnične nastavitve opreme, v kolikor pa je zahtevana dodatna asistenca tehnika, se ta obračuna po spodnjem ceniku. Možna je tudi uporaba interaktivne table z doplačilom po ceniku, prav tako je potrebno doplačilo za predpripravo dvorane s strani naročnika.

V okviru najema dvorane je treba upoštevati hišni red in urnik centra za obiskovalce. Postavljanje dodatnih elementov, potrebnih za izvedbo prireditve, poteka le ob soglasju in navzočnosti tehničnega osebja upravljavca. Najemnik v času najema dvorane odgovarja za najeto tehnično opremo. V primeru poškodbe ali odtujitve si upravljavec pridržuje pravico do izstavitve računa najemniku v višini popravila ali nadomestila uničene opreme.

POGOSTITEV OB ODMORIH

Uporabnikom dvorane ob izvedbi dogodka ponujamo tudi pogostitev ob odmorih, ki vključuje različne kombinacije toplih napitkov, sokov in rogljičkov, ki jih spečemo za vas. Po dogovoru osnovne vrste pogostitev prilagodimo vašim željam.

Dodatna ponudba: V kolikor na vašem dogodku želite tudi kosilo za udeležence, vam lahko pomagamo najti katering, ki bo ustrezal vašim potrebam.

VODEN OGLED ŠKOCJANSKEGA ZATOKA

Organizatorjem in udeležencem dogodkov v našem centru nudimo tudi voden ogled po naravnem rezervatu, saj bo na ta način vaš dogodek še dodatno vsebinsko obogaten, udeleženci pa bodo odšli domov še bolj zadovoljni. V osnovni ponudbi je standardno vodenje, ki traja uro in pol in na katerem se udeleženci sprehodijo po krožni učni poti in spoznajo glavne naravne značilnosti naravnega rezervata, opazujejo ptice ter druge živali in rastline, si ogledajo razstave v centru in osrednji opazovalnici. Cena vodenja in popust sta odvisna od velikosti skupine (cenik v priloženem pdf dokumentu).

CENIK storitev v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok, v veljavi od 1. 3. 2023, zadnja dopolnitev 25. 3. 2024 (PDF)

Možne postavitve stolov in miz

Postavitev 1

Postavitev 2

Postavitev 3

Postavitev 4

Postavitev 5

Postavitev 6

Postavitev 7