Domov > Ponudba > Cenik storitev

Cenik storitev

VODENI OGLEDI PO NARAVNEM REZERVATU ŠKOCJANSKI ZATOK

Za obiskovalce Naravnega rezervata Škocjanski zatok, ki želijo o rezervatu vedeti več in ga tudi bolje spoznati, smo pripravili več časovno različno trajajočih oblik vodenih ogledov, kateri so prilagojeni starosti, željam in zahtevnosti posameznih skupin. Ogledi so pripravljeni in vodeni s strani strokovnih delavcev upravljavca rezervata.

Vodenje je obvezno za skupine z več kot desetimi obiskovalci in za vse šolske skupine (oziroma vse formalne izobraževalne skupine ne glede na stopnjo, od vrtcev do podiplomskih študentov) ter vključuje spremljanje, usmerjanje in strokovno razlago. Vodenje skupin poteka po obvezni predhodni najavi in rezervaciji termina, izvaja pa ga upravljavec rezervata za plačilo.

Vodeni ogledi potekajo v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku.

CENIK VODENIH OGLEDOV ZA ŠOLSKE IN PREDŠOLSKE SKUPINE
cenik_solske in predsolske skup

CENIK VODENIH OGLEDOV ZA ODRASLE IN DRUŽINE (SKUPINE NAD 10 OSEB)
cenik_vodenje-odrasli
Za otroke v skupini veljajo cene »Vodenih ogledov za predšolske in šolske skupine«.
Upokojencem nudimo 10 % popust.

CENIK VODENIH INDIVIDUALNIH OGLEDOV (DO 10 OSEB) ZA ODRASLE IN DRUŽINE
cenik-individualno vodenje

 

JAHANJE

Nudimo vam redne termine jahanja po učni poti ali v maneži za otroke, skupinsko jahanje po predhodnem naročilu in vodeni ogledi rezervata na hrbtu kamarških kobil.

CENIK JAHANJA

NAJEM DVORANE

V NARAVNEM REZERVATU ŠKOCJANSKI ZATOK

Dvorano v centru za obiskovalce Naravnega rezervata Škocjanski zatok lahko zunanji uporabniki najamejo za izvedbo dogodkov in dejavnosti, skladnih s cilji naravnega rezervata. Dvorana ima kapaciteto do 90 sedišč in možnost pregraditve v dva prostora, ki se lahko uporabljata za ločeno skupinsko delo ali pa za program in pogostitev. Različne možnosti postavitev stolov in miz v dvorani so grafično prikazane na priloženih skicah.

Cena najema po spodnjem ceniku vključuje uporabo dvorane, ki jo za vas pripravimo glede na izbrano postavitev stolov in miz, ter uporabo osnovne tehnične opreme, ki vsebuje: računalnik in projektor za projiciranje vsebin, platno, ozvočenje in WIFI povezavo z internetom. Možna je tudi uporaba interaktivne table z doplačilom po ceniku.

CENIK NAJEMA DVORANE

POGOSTITEV OB ODMORIH

Uporabnikom dvorane ob izvedbi dogodka ponujamo tudi pogostitev ob odmorih, ki vključuje različne kombinacije toplih napitkov, sokov in rogljičkov, ki jih spečemo za vas. Po dogovoru osnovne vrste pogostitev prilagodimo vašim željam.

VODEN OGLED ŠKOCJANSKEGA ZATOKA (ob najemu dovrane)

Organizatorjem in udeležencem dogodkov v našem centru nudimo tudi voden ogled po naravnem rezervatu, saj bo na ta način vaš dogodek še dodatno vsebinsko obogaten, udeleženci pa bodo odšli domov še bolj zadovoljni. V osnovni ponudbi je standardno vodenje, ki traja uro in pol in na katerem se udeleženci sprehodijo po krožni učni poti in spoznajo glavne naravne značilnosti naravnega rezervata, opazujejo ptice ter druge živali in rastline, si ogledajo razstave v centru in osrednji opazovalnici itd. Cena vodenja in popust sta odvisna od velikosti skupine.

ODDAJA DVORANE-cenik 2019