Domov > Ponudba > Aktivnosti s KONJI > JAHANJE po učni poti

JAHANJE po učni poti

REDNI TERMINI sprehodov s kamarškimi kobilami po UČNI POTI za OTROKE in ODRASLE

OBVESTILO
Jahanja bodo ponovno v ponudbi v septembru in oktobru 2020.

Več infromacij na tel. št. 031 363 460.

 

REDNI TERMINI v septembru in oktobru:
četrtek in petek: POPOLDNE ter
sobota: DOPOLDNE.

Cenik storitev:
15 minut jahanja po učni poti: 8,00 eur (z vključenim 22 % DDV).
2 kroga jahanja v maneži: ponudba za najmlajše obiskovalce, ob prvem stiku s konji – 5,00 eur (z vključenim 22 % DDV). Primerno za otroke od 3 do 6 let starosti.
jahanje po celi učni poti: 20,00 eur (z vključenim 22 % DDV). Primerno za otroke starosti več kot sedem let.

Zaradi izrednih dogodkov (zaprtje naravnega rezervata v času epidemije koronavirusa COVID-19 ter rojstvo žrebičkov Acota in Brina), bo možno koristiti tudi pretečene, do 2 leti stare darilne bone za jahanje.

Opomba: Ob vsakem jahanju prejmete žig, 6. obisk je brezplačen. Na istem kartončku lahko zbirate tudi žige z različnih vrst jahanj. V primeru, da boste na kartončku zbrali žige z vseh treh vrst jahanj, je 6. jahanje vedno 15 minutno jahanje po učni poti. V kolikor kombinirate samo dve različni jahanji, je 6. jahanje tisto, ki ste ga kupili večkrat.

REZERVACIJA TERMINA

Rezervacije uredite po telefonu 031 363 460.

Podrobnejše informacije dobite tudi od torka do nedelje na recepciji v centru za obiskovalce NR Škocjanski zatok, kjer uredite plačilo. Račun kot dokazilo o plačilu pokažete pred začetkom dejavnosti.

Za morebitna vprašanja, dodatne informacije in nejasnosti smo vam na voljo na tel. št. 031 363 460 (Daša Stavber, koordinatorka programov s konji). Če želite, da vas obveščamo o ponudbi in novostih povezanih z jahanjem ter o morebitnih spremembah, nam svoje podatke (ime, priimek, e-naslov in tel. št.) pošljite na e-naslov dasa.stavber@dopps.si z zadevo “JAHANJE”.

Za to dejavnost rabite udobna oblačila in zaprto obutev. Jahalne čelade dobite pri nas.

Sprehodi s kamarškimi kobilami, Foto: Lidija Gulič

*Vse podatke bomo obravnavali zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco, obveščanje in v namen, zaradi katerega ste nam jih posredovalii. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.