Domov > Ponudba > JAHANJE po učni poti

JAHANJE po učni poti

REDNI TERMINI sprehodov s kamarškimi kobilami po UČNI POTI za OTROKE in ODRASLE

OBVESTILO

JAHANJA bomo do konca junija izvajali v omejenem obsegu (četrtek in petek popoldne ter sobota dopoldne).
Za informacije in rezervacije kontaktirajte koordinatorko programov s konji v NRŠZ, Dašo Stavber, na tel. št. 031 363 460.

CENIK storitev:
15 minut jahanja po učni poti: 8,00 eur (z vključenim 22 % DDV).
2 kroga jahanja v maneži: ponudba za najmlajše obiskovalce, ob prvem stiku s konji – 5,00 eur (z vključenim 22 % DDV). Primerno za otroke od 3 do 6 let starosti.
– jahanje po celi učni poti: 20,00 eur (z vključenim 22 % DDV). Primerno za otroke starosti več kot sedem let.

Zaradi izrednih dogodkov (zaprtje naravnega rezervata v času epidemije koronavirusa COVID-19 ter rojstvo žrebičkov Acota in Brina), bo možno koristiti tudi pretečene, do 2 leti stare darilne bone za jahanje.

Opomba: Ob vsakem jahanju prejmete žig, 6. obisk je brezplačen. Na istem kartončku lahko zbirate tudi žige z različnih vrst jahanj. V primeru, da boste na kartončku zbrali žige z vseh treh vrst jahanj, je 6. jahanje vedno 15 minutno jahanje po učni poti. V kolikor kombinirate samo dve različni jahanji, je 6. jahanje tisto, ki ste ga kupili večkrat.

REZERVACIJA TERMINA

Za rezervacije in podrobnejše informacije kontaktirajte Dašo Stavber, koordinatorko programov s konji v NRŠZ na tel. št. 031 363 460.

Za to dejavnost rabite udobna oblačila in zaprto obutev. Jahalne čelade dobite pri nas.

Sprehodi s kamarškimi kobilami, Foto: Lidija Gulič

*Vse podatke bomo obravnavali zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco, obveščanje in v namen, zaradi katerega ste nam jih posredovalii. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.