Domov > Novice > Brezplačni vodeni ogledi za učence OŠ

Brezplačni vodeni ogledi za učence OŠ

Spoštovani,

v želji, da bi Naravni rezervat Škocjanski zatok učenci osnovnih šol bolje spoznali, smo v okviru projekta IMPRECO (Interreg ADRION – Skupne strategije in dobre prakse za izboljšanje ohranjanja ekosistemske celovitosti in storitev na transnacionalnem nivoju) in Skupnega vzgojno-izobraževalnega programa (CEP) za njih pripravili vodene oglede, ki bodo potekali na območju sladkovodnega dela rezervata in bodo v šolskem letu 2020/2021 brezplačni, pokrit pa bo tudi strošek prevoza učencev.

Število vodenih ogledov je omejeno, zato se nanje lahko prijavite do zasedbe mest. Za vsako osnovno šolo je iz enakega razloga predviden samo en vodeni ogled. V kolikor ste zainteresirani za udeležbo na brezplačnem vodenem ogledu, jo potrdite čim prej oziroma najkasneje do petka, 4. septembra 2020 do 16.00 ure na e-naslov: bojana.lipej@dopps.si. Za dodatne informacije smo vam na razpolago na tel. št.: 051/680-442 (Bojana Lipej).

Podrobnejše informacije o brezplačnih vodenih ogledih in njihovi izvedbi: Prijava za vodeni ogled NR Škocjanski zato projekt IMPRECO (PDF)