Domov > Ponudba > Aktivnosti s KONJI > JAHANJE po učni poti

JAHANJE po učni poti

REDNI TERMINI sprehodov s kamarškimi kobilami po UČNI POTI za OTROKE in ODRASLE

OBVESTILO

V jesenskem času so ponovno v ponudbi sprehodi s kmarškimi konji po učni poti Škocjanskega zatoka, ki bodo na voljo v septembru in oktobru, in sicer:

 • ČETRTEK in PETEK – POPOLDNE,
 • SOBOTA – DOPOLDNE
 • Več infromacij in rezervacije uredite na tel. št. 031 363 460, od torka do nedelje do 9.00 do 18.00 ali osebno na recepciji v centru za obiskovalce.

  Cenik storitev:

  • 15 minut jahanja po učni poti: 8,00 eur (z vključenim 22 % DDV).
  • 2 kroga jahanja v maneži: ponudba za najmlajše obiskovalce, ob prvem stiku s konji – 5,00 eur (z vključenim 22 % DDV). Primerno za otroke od 3 do 6 let starosti.
  • jahanje po celi učni poti: 20,00 eur (z vključenim 22 % DDV). Primerno za otroke starosti več kot sedem let.

  Redni termini sprehodov v SEPTEMBRU in OKTOBRU

 • ČETRTEK in PETEK – POPOLDNE,
 • SOBOTA – DOPOLDNE
 •  
   
  Opomba: Ob vsakem jahanju prejmete žig, 6. obisk je brezplačen. Na istem kartončku lahko zbirate tudi žige z različnih vrst jahanj. V primeru, da boste na kartončku zbrali žige z vseh treh vrst jahanj, je 6. jahanje vedno 15 minutno jahanje po učni poti. V kolikor kombinirate samo dve različni jahanji, je 6. jahanje tisto, ki ste ga kupili večkrat.

  REZERVACIJA TERMINA

  Rezervacije uredite po telefonu 031 363 460 ali osebno na recepciji.

  Podrobnejše informacije dobite od torka do nedelje od 9. do 15. ure na recepciji v centru za obiskovalce NR Škocjanski zatok, kjer uredite plačilo. Račun kot dokazilo o plačilu pokažete pred začetkom dejavnosti.

  Za morebitna vprašanja, dodatne informacije in nejasnosti smo vam na voljo tudi na tel. št. 031 363 460 (Daša Stavber, koordinatorka programov s konji). Če želite, da vas obveščamo o ponudbi in novostih povezanih z jahanjem ter o morebitnih spremembah, nam svoje podatke (ime, priimek, e-naslov in tel. št.) pošljite na e-naslov dasa.stavber@dopps.si z zadevo “JAHANJE”.

  Za to dejavnost rabite udobna oblačila in zaprto obutev. Jahalne čelade dobite pri nas.

  Sprehodi s kamarškimi kobilami, Foto: Lidija Gulič

  *Vse podatke bomo obravnavali zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco, obveščanje in v namen, zaradi katerega ste nam jih posredovalii. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.